Servicetjenester og utstyr til havbruksnæringen

Boetenaal-fix
Boetenaal-fix

Notprodukter

cage-farming_white

Service

service_white

Miljø

environment_icon_white

Bruker­håndbøker

user-manuals_white

Notprodukter

cage-farming_white

Service

service_white

Bruker­håndbøker

user-manuals_white

Nyheter

17.12.2020 14:05
Investerer nær 40 millioner kroner i servicestasjon på Sandstad
AKVA group satser stort på Sandstad og oppgraderer servicestasjonen med montasjeplass for merd, dypvannskai, topp moderne verksted og kontorbygg på industriområdet Kalvøya i Hitra kommune. Første byggefase starter første halvår 2021.
01.12.2020 14:48
Norcod går «all in» med vannbåren fôring for torskeoppdrett
Norcod har investert i to fôrflåter i AKVA group sin nye AM3-serie. Dette er meget energieffektive fôrflåter med både hybrid drift og fôringsanlegg med vanntransport av fôret.
26.11.2020 13:16
AKVA group Capital Markets Day hadde fokus på forventet organisk vekst
AKVA group inviterte investorer og finansanalytikere til digital Capital Markets Day 24. november.
23.11.2020 13:07
- Gjennombrudd for vår satsing på landbasert matfisk
AKVA group Land Based har inngått en avtale med Nordic Aqua Ningbo om å levere et komplett RAS-anlegg like utenfor Shanghai. Anlegget størrelse har planlagt produksjonsvolum på 8 000 tonn i 2026. Kontrakten er den største i AKVA group sin historie. Bilde: Nordic Aqua Partners

Miljø

Vi har fullt fokus på å redusere vårt miljøavtrykk i alle prosesser og bidra positivt for en miljømessig forbedring i hele havbruksbransjen.
Alle våre servicestasjoner holder høy standard i avfallshåndtering og forebygging av smitte, med resultater som overgår myndighetenes krav.

Bruk av «skitten» og «ren» sone i vaskeprosessen av notposer, desinfisering etter vask og av transportmidler sørger for stor miljøsikkerhet.

Avfall går gjennom et renseanlegg som skiller ut kobber og andre metaller, samt sender organisk avfall til forbrenning.Til slutt blir alt vann ozonbehandlet for å ta liv av alle eventuelle bakterier og virus før det slippes ut.

​Egersund Net er én av leverandørene til Nofir. Firmaets serviceavdelinger langs hele norskekysten sender kasserte notposer og annet avfall til gjenvinning.

— Før de blir sendt videre, blir utstyret vasket og desinfisert. I 2017 ble mer enn 1.900 tonn oppdrettsutstyr sendt fra våre servicestasjoner. Miljøbesparelsene av dette tilsvarer reduserte utslipp på mer enn 6500 tonn CO2-ekvivalenter.

Gulvteppene på Egersund Groups showroom er laget av resirkulert notlin.

"VI JOBBER GRUNDIG OG SYSTEMATISK MED Å SKAPE MILJØBEVISSTE MEDARBEIDERE"
Egersund Net

En ledende og trygg leverandør

Vi leverer not-teknologi, servicetjenester og utstyr til havbruksnæringen. I løpet av de siste årene har Egersund Net hatt stor vekst både i forhold til omsetning og antall lokaliteter. 
Notposene blir produsert i sertifiserte produksjonslokaler i Litauen. I tillegg har Egersund Net 8 servicestasjoner langs norskekysten for å supportere oppdrettere med reparasjoner og vedlikehold av notposene. Servicestasjonene er lokalisert i Egersund, Austevoll, Kristiansund, Rørvik, Brønnøysund, Vevelstad, Andenes og Skjervøy. Egersund Net er sertifisert i henhold til NS 9415:2009, ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.