Nyheter

Egersund Net AS kjøper Vonin Refa, avdeling Rørvik

01. desember, 2015
Vonin Refa og Egersund Net er begge fornøyd med forhandlingene som har ført frem til at Egersund Net har kjøpt anlegget i Rørvik.

Alle ansatte i Rørvik er nå blitt overført til Egersund Net. De ansatte har mottatt dette på en meget positiv måte, og er godt fornøyd med å bli en del av Egersund Net.

Egersund Net vil satse på avdelingen i Rørvik og vi vil sammen med de ansatte iverksette en oppgradering av anlegget. Dette for å oppnå en mer effektiv og bedre arbeidsplass enn de har i dag. Egersund Net vil implementere vår «beste praksis» som vi har på alle våre servicestasjoner både når det gjelder rutiner, metoder og miljøfokus.

Flere ledere i Egersund Net og Egersund Group konsernet har møtt de ansatte og har fått et godt inntrykk av deres kompetanse og vilje til å gi kundene den service de har behov for. Etter overtakelsen skal kundene forvente samme gode service som i dag. På sikt ønsker vi å forbedre både servicenivået og kvaliteten på produkter og tjenester i Rørvik.

Det er viktig og gledelig at Eirik Ulsund fortsetter som avdelingsleder i Rørvik.

Egersund Net vil med dette ha 8 servicestasjoner i Norge: Skjervøy, Andenes, Vevelstad, Brønnøysund, Rørvik, Kristiansund, Austevoll og i Egersund.
 
For mer info:
Geir Henning Risholm
Daglig Leder
Mobil: 99 09 20 30
Email: ghr@egersundgroup.no

Eirik Ulsund
Avdelingsleder, avdeling Rørvik
Mobil: 41 41 99 79
E-post: eu@egersundgroup.no