Nyheter

Egersund Net inngår et strategisk samarbeid med Grading Systems (UK) Ltd.

grading-systems-flexipanel
07. mars, 2018
Egersund Net AS har inngått avtale om kjøp av 70% av aksjene i Grading Systems (UK) Ltd. 
De øvrige aksjene eies i dag av Viking Atlantic AS.

Hovedproduktet til Grading Systems er Shetlandsristen (Flexi-Panel) som er et redskap for skånsom og effektiv sortering av fisk i sjø. Produktet passer bra inn i Egersund Net sin produktportefølje til havbruksnæringen.  

Shetlandsristen er et anerkjent verktøy for optimal produksjon og bedre fiskevelferd. Den økonomiske gevinsten ved bruk av sorteringsristen er betydelig. Produktet brukes i dag av kunder verden over til sortering av flere ulike fiskearter.   

Carsten Wangsmo, daglig leder og selger i Grading Systems, har vært sentral i oppbygningen av produktet som er patentert. Det har i flere år vært et godt samarbeid mellom Egersund Net og Grading Systems. Carsten sier: " jeg ser nå frem til å bli en del av Egersund Net, noe som vil videreutvikle selskapet jeg har bygd opp over flere år". 

"Det blir spennende å jobbe mer med dette produktet i tett samarbeid med Carsten", sier salgssjef Geir Kåre Tønnessen i Egersund Net. Vi overtar nå salgsansvaret for produktet, og Carsten blir en del av vårt team.

For mer info:
Geir Kåre Tønnessen
Mobil: 950 45 142
Email: gkt@egersundgroup.no

Carsten Wangsmo
Mobil: 975 65 787
Email: carsten@shetlandsristen.no

www.egersundnet.no 

www.gradingsystems.com